Lid worden form page

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Ben je in het lidmaatschap geïnteresseerd, kom dan gerust eens langs op een van onze speelavonden. Je mag gratis twee avonden bij ons komen spelen en ervaren of het bevalt. Als het dan heel druk bezocht is, hebben leden voorrang. Tijdens de trainingen die Bettine Vriesekoop biedt, kun je daarom niet komen spelen. Neem altijd minimaal 24 uur voorafgaand aan jouw gewenste bezoek contact op met het bestuur via onderstaand formulier.

Met onderstaand formulier meld jij je aan voor het lidmaatschap. Je wordt ingeschreven nadat je een papieren formulier hebt ondertekend en hebt betaald.

Lidmaatschap
Als je mee wilt doen aan de NTTB-competities, dan betaal je een toeslag ten bedrage van:
€ 130,- per jaar
€ 55,- per jaar

Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni. Je betaalt de contributie in een of twee termijnen op rekeningnummer NL97 INGB 0002212590. Deze bedragen zijn inclusief bondscontributie. Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 5,-.

Opzeggen dient een maand voor het einde van het verenigingsjaar schriftelijk te gebeuren bij de ledenadministratie.

Als lid van De Volewijckers ben je ook (verplicht) lid van de NTTB. Deze voorziet je na aanmelding van een ledenpas. Zorg ervoor deze altijd te kunnen tonen bij wedstrijden en toernooien.