Lid worden form page

Je kunt op maandag en dinsdag bij ons gratis uitproberen zonder lid te worden. Als je lid wilt worden, vul dan onderstaand formulier in en we zullen zo snel mogelijk op je verzoek reageren.

*Als je mee wilt doen aan de NTTB-competities
een verdere NTTB-registratie is vereist
€ 115,- per jaar

*€ 55,- per jaar

Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni. De contributie wordt in een of twee termijnen betaald op rekeningnummer NL97 INGB 0002212590. Deze bedragen zijn inclusief bondscontributie. Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 5,-.

Opzeggen dient een maand voor het einde van het verenigingsjaar schriftelijk te gebeuren bij de ledenadministratie.

Als lid van De Volewijckers ben je ook (verplicht) lid van de NTTB. Deze voorziet je na aanmelding van een ledenpas. Zorg ervoor deze altijd te kunnen tonen bij wedstrijden en toernooien.