Nieuws_NL

Vanaf zondag 28 november om 17.00 uur gaat een aantal nieuwe maatregelen in om het aantal coronabesmettingen terug te dringen.

De belangrijkste nieuwe maatregelen op een rij:

•                    Amateursport (wedstrijden en trainingen) is tussen 17.00 en 05.00 uur niet meer toegestaan. Alle sportaccommodaties (sporthallen, gymzalen en sportparken) zijn daarom gesloten tussen 17.00 uur en 5.00 uur. Voor topsport geldt een uitzondering.

•                    Binnen sportaccommodaties (sporthallen en gymzalen) is het dragen van een mondkapje verplicht en is 1,5 meter afstand houden verplicht. Dit geldt niet tijdens wedstrijden en trainingen.

Sinds 6 november is op sportlocaties, zowel voor de sporters als het publiek, een coronatoegangsbewijs nodig voor iedereen vanaf 18 jaar.

Andere coronamaatregelen nog steeds van kracht zijn. Dat betekent:
– hou minimaal 1,5 meter afstand van elkaar,
– was je handen voordat je de zaal inkomt,
– maak de tafels schoon na gebruik,
– teken de presentielijst.

Mocht je klachten hebben die op corona kunnen wijzen, blijf dan thuis of laat je testen voordat je weer komt spelen.

.

Speel met ons