Over Ons NL

Marieke Grosjean

Materiaalbeheer
Robert Vorstman

Vanwege eerdere pogingen tot computercriminaliteit vermelden wij hier niet langer onze persoonlijke contactgegevens, maar een zakelijk e-mailadres. Als je jouw telefoonnummer vermeldt, dan belt een van de bestuursleden jou snel terug. Je kunt jouw bericht sturen naar schoe039@gmail.com

Tafeltennisvereniging De Volewijckers is een voortzetting van de tafeltennisafdeling van Omnivereniging A.S.C. De Volewijckers. Dat was een vereniging uit Amsterdam-Noord opgericht in 1920 voor onder andere voetbal, atletiek, schaken, honk- en softbal. Tafeltennisvereniging De Volewijckers is sinds 2007 een zelfstandige vereniging.

Wij spelen ’s maandags van 19.30 tot 21.00 uur en ’s dinsdags van 19.30 tot 24.00 uur* in de Wethouder Verheijhal (Polderweg 300) in Amsterdam-Oost. ’s Maandags wordt gespeeld onder begeleiding van een trainer, ’s dinsdags wordt zowel competitie als recreatief gespeeld.
*: Buiten het competitieseizoen wordt ‘s dinsdags van 20.00 tot 22.00 uur gespeeld.

Wij spelen ’s donderdags van 20.00 tot 22.00 uur recreatief in de gymzaal naast basisschool De Kinderboom aan de Adelaarsweg (ingang blauwe deur).

Voor iedereen bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de competitie van de NTTB-afdeling Holland-Noord (regio Zuid). In december wordt een Kersttoernooi en in mei/juni worden door de vereniging clubkampioenschappen georganiseerd. Bij de NTTB aangesloten verenigingen organiseren regelmatig toernooien die voor leden van andere verenigingen toegankelijk zijn. Ook worden door de NTTB bekerwedstrijden georganiseerd, waaraan teams van onze vereniging kunnen deelnemen.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Ben je in het lidmaatschap geïnteresseerd, kom dan gerust eens langs op een van onze speelavonden. Je mag gratis twee avonden bij ons komen spelen en ervaren of het bevalt. Als het dan heel druk bezocht is, hebben leden voorrang. Tijdens de trainingen die Bettine Vriesekoop biedt, kun je daarom niet komen spelen. Neem altijd minimaal 24 uur voorafgaand aan jouw gewenste bezoek contact op met het bestuur via het formulier op https://www.ttvdevolewijckers.nl/join-us/

Speel met ons